DPO On Demand | Srbija

IT stručnjaci

Naša ekipa
Primož Govekar
Primož je naš Cyber Security Architekta sa više od 30 godina iskustva u informacionom i IT razvoju i više od sedam godina menadžerskog iskustva. On je naš vodeći inženjer u oblasti sajber bezbednosti i GDPR rešenja. Sertifikovan kao ISO 27001 menadžer i revizor, on je u potpunosti u stanju da vam pomogne da uspostavite i / ili procenite opštu politiku zaštite podataka u okviru vaše kompanije.
mag. Filip Božić
Filip je diplomirao i magistrirao na Fakultetu računarstva i informatičkih znanosti u Ljubljani. Vodio je veliki broj projekata ili učestvovao u njima i u Evropskim konkursima te je stekao iskustvo i znanje, naročito na polju implementacije i procene standarda ISO /IEC 27001 za informacionu sigurnost i ISO 22301 za kontinuitet poslovanja. Između ostalog, ima sertifikate ISO / IEC 27001 i ISO 17799 Information Security Management System Implementation.
dr. Boštjan Kežmah
Boštjan je ovlašćeni revizor informacionih sistema s naslovom Slovenskog instituta za reviziju i međunarodna udruženja ISACA, takođe je i sudski veštak i procenitelj za Informacionu Tehnologiju i softver. Ima 17 godina profesionalnog iskustva, uglavnom u području upravljanja sigurnosnim i revizorskim informacionim sistemima, elektronskom trgovinom, metodologijom razvoja sigurnih IT rešenja i kompjuterske forenzike.